30 Nisan 2010 Cuma

pipi cumhuriyeti

dünya giderek daha tehlikeli bir hala lmaya başladı. tecavüzler, cinayetler, yaralamalar... iki gram keyfin varsa bir onbeş dk haber bülteni izle hemencecik kaçsın.

cinayet falan tamam da benim en çok canımı sıkan tecavüzler. bugün gazetede bir haber gördüm. okulda öğretmenler kız öğrencileri tacizde bulunuyormuş. kızlar bunlara bir süre boyunca boyun eğmişler ama sonra bir dolaba kamera konularak öğretmeni iş üstünde! yakalamışlar. üç karede fazlası ile mide bulandırıcı. ilkinde kız masada oturup, öğretmen ise sırada oturup kıza sarılmış oturuyor. ikincisinde öğretmen kızı yanak dudak arası bir yerden öpüyor. üçüncü fotografta ise kızın bacakları öğretmenin omzunda konuşuyorlar.
ortaya çıkması için iyi bir tezgah olarak düşünülmüş belli ki. yine de buna alet olmak ne kadar alçaltıcı! o kızların neler hissettiğini merak ediyorum. 
bu gördüğüm taciz/tecavüz haberlerinden sadece biriydi. e mini mini oğlanları severken, "göster oğlum pipini misafirlere" öğretileri ile yetiştirilen toplum erkeklerinin hayatı pipilerinden ibaret sanmalarından ötürüdür her ne oluyorsa.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder